Erik Adeltoft

Teamleder | Humanitarian

E-mail: ea@unitas.dk

Tlf.: 8723 1234

Erik Adeltoft

Erik har en imponerende paratviden, når det kommer til rutenet og flyselskaber. I efterhånden to årtier har han sendt nødhjælpsorganisationer ud i verden, og han er en sand guldgrube som rejsekonsulent i Humanitarian.

Erik nyder at få nye udfordringer, og han holder fast i, at det netop er udfordringer og ikke problemer. Med mange års erfaring indenfor branchen og hans benævnelsesværdige servicegen har han et falkeøje for at spotte organisationernes ønsker og behov. Erik er vant til at arbejde med kunder, som ofte er under tidspres. Han går en ekstra meter for at stykke en rejseplan sammen, som ikke springer budgettet. For, som han siger, ”så betyder hver en sparet krone, flere penge til at hjælpe folk i nød ude i verden”.  
Erik har blandt andet hjulpet med at få det logistiske regnestykke til at gå op i forbindelse med katastrofen i Haiti og jordskælvet i Pakistan. Han brænder for at kunne gøre en lille forskel i det store stykke arbejde, som nødhjælpsorganisationerne udfører. 

Et besøg i SOS Børnebyen i Nairobi har til dags dato været en af de mest unikke rejseoplevelser, som Erik har haft. Blandt andet på grund af børnenes helt ukuelige livsglæde samt den indsigt og forståelse for organisationernes arbejde, som oplevelsen gav. 

Efter eget udsagn er Erik, udover flynørd, også lidt af en fodboldtosse. I fritiden er han holdleder på sin søns fodboldhold og følger ihærdigt med i yndlingsholdet, Liverpools vej i ligaen. 

Læs mere om Humanitarian her.