Inger Vestergaard

Administrationschef

E-mail: iv@unitas.dk

Tlf.: 8723 1259

Inger Vestergaard

Inger tog sine første spæde skridt ind i rejsebranchen hos Unitas Rejser. Hun startede som elev tilbage i 1991, og i dag bærer hun rundt på titlen som administrationschef.

Inger kender Unitas Rejser på alle leder og kanter, hun har nemlig besiddet flere poster i huset igennem årernes løb. Hendes gode overblik får tingene til at glide i dagligdagen, uanset om det gælder processen i billetkontoret, et nyt telefonsystem, bogføring eller indkøb af printerpapir. Derudover gør hun en stor indsats som frontløber på alle vores CSR-aktiviteter og er en vigtig del af sammenhængskraften og omsorgsgenet i Unitas Rejser. Vi er faktisk lidt i tvivl om, hvad vi skulle gøre uden hende.

Hun nyder alsidigheden og den daglige gang på rejsebureauet, hvor der sjældent er to dage, der er ens. Inger har om nogen været vidne til den udvikling, som Unitas Rejser har været igennem de seneste 25 år. Når man spørger ind til hendes bedste rejseoplevelse, hæfter hun sig ved en rejse for volontører til Israel og Palæstina tilbage i halvfemserne. Her husker hun især roen og autenciteten ved Genesaret sø, som sendte hende 2000 år tilbage i tiden, til bibelbilledet af dengang Jesus færdedes på disse kanter.

Det er ikke kun tal, printerpapir og mærkedage, som Inger har styr på. Hun har nemlig lidt af en konditorbager gemt i sig. I sin fritid kobler hun fra, mens hun jonglerer med marcipan, chokolademousser og femlags bryllupskager.