Jacob Høgsted Jensen

Afdelingschef | Humanitarian

E-mail: jj@unitas.dk

Tlf.: 8723 1239

Jacob Høgsted Jensen

Jacob ved rigtig mange ting, og det viser sig tydeligt i hverdagen her på kontoret, hvor han bevarer overblikket som afdelingschef, når der er mange bolde i luften i Humanitarian. Før han fik ansvaret for rejserne indenfor det humanitære område hos Unitas Rejser, har han haft fingrene i maskineriet i stort set alle facetter af rejsebranchen.

Han startede sin karriere i England og har siden 2002 arbejdet med rejseplanlægning for NGO’er. Jacob finder en stor motivation i at være en del af noget større og bidrage til, at vores kunder kan gøre en forskel ude i verden. Et besøg på to børnehjem i en SOS børneby i Afrika har været en vigtig oplevelse for Jacob. Som han siger, så har det givet ’jord under neglene’ og stor forståelse for organisationernes arbejde.

Jacob bruger ofte vendingen, ”at vi er et tandhjul i et større maskineri”, og der er ingen tvivl om, at han er en af dem, der får hjulet til at dreje. Han har en stor teknisk viden om udstedelse af billetter og luftfartsselskaber, så han kan svare på stort set alt. Derudover har Jacob en geografisk sans, som han, siden han var helt lille, har dyrket ved at studere landkort i flere timer. Det gør ham til en sand Einstein, når puslespillet for flyforbindelser skal lægges.

Selvom Jacob af og til løber hurtigt på kontoret, så påstår han, at han dyrker et minimum af motion. Hans resultater til vores årlige DHL-stafet viser dog noget andet. Derudover nyder han at læse en god bog – helst en om 1. verdenskrig. Hvis det stod til Jacob, ville han rejse 100 år tilbage i tiden og opleve, hvordan verden så ud dengang. 

Læs mere om Humanitarian her.