Jesper Mølgaard Hansen

Rejsekonsulent | Gruppeafdelingen

E-mail: jh@unitas.dk

Tlf.: 8723 1245

Jesper Mølgaard Hansen

Jesper har været i rejsebranchen siden 2007, hvor han blandt andet har solgt rejser til Disneyland Paris, maratonløb i store dele af verden, gruppecharterrejser samt fly- og busrejser for større og mindre grupper i både ind- og  udland.

Jesper har desuden selv rejst meget. Blandt andet som destinationschef i Kroatien og guide på rejser til Paris, Hamborg og Berlin m.fl., interrail rundt i Frankrig og Italien, foruden bus i den østlige del af USA og Canada. Favoritterne er New York og Berlin, som begge er besøgt flere gange. Jesper har derudover afholdt flere rejseforedrag om mange af de spændende destinationer, der findes rundt om i verden. Desuden har Jesper tidligere boet i Duisburg, Tyskland. 

Jesper siger selv, at han elsker processen fra idéudvikling til rejsen er gennemført, og det gælder både skoleklasser og større samt mindre grupper. Han sætter selv pris på en god, fri og humoristisk tone og synes, det gode humør er en vigtig faktor, både professionelt og privat.

Sin fritid bruger Jesper gerne på sin store interesse for sport - især Formel 1, Tour de France og fodbold. Han tilbringer derfor også tid på fodboldtræning i den lokale fodboldklub og på de lokale fodboldstadioner. Derudover er Jesper meget historisk interesseret, hvor især 2. Verdenskrig har hans store interesse.

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Actionrejser Storbyrejser