Kim Frank Nielsen

Rejsekonsulent | Gruppeafdelingen

E-mail: kn@unitas.dk

Tlf.: 8723 1248

Kim Frank Nielsen

Kim er oprindeligt uddannet mekaniker, men siden 1992 er det kunder i rejsebranchen, der har haft glæde af hans gode humør, grundighed og servicemindede indstilling til at skrue grupperejsen helt rigtigt sammen.

Kim er god til at finde kreative og alternative løsninger til grupperejsen, uanset om det er en sognerejse med 15 personer eller skolerejsen med 100 elever. Med 20 års erfaring med at arrangere grupperejser fra bunden, sporer han sig hurtigt ind på de unikke ønsker og behov, som den enkelte gruppe har.  
Kim har en filosofi om, ”at man godt kan grine, selvom man har travlt” – og det mærker vi til stor fornøjelse på kontoret i dagligdagen, hvor hans altid gode humør uundgåeligt smitter af på os andre.

Hvis Kim skal vælge en favoritdestination, så falder valget på Mallorca. Han elsker at arrangere rejser hertil, fordi øen byder på utallige muligheder indenfor natur, storby og strand. Personligt er han også forfalden til de mere kølige rejsemål og jagter gerne naturoplevelser i Norge f.eks. en vandretur til prædikestolen. Herhjemme dyrker Kim velværen med vinterbadning og vandyoga.

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Actionrejser Storbyrejser