Kim Thordahl

Rejsekonsulent | Humanitarian

E-mail: kt@unitas.dk

Tlf.: 8723 1233

Kim Thordahl

Som barn var Kim dybt fascineret af togenes rejseplaner, og han kunne bruge timer på at studere tidstabeller og se, hvordan man fik tider og ruter til at gå op. I dag er det ham, der får tingene til at gå op i en højere enhed – det handler bare om fly i stedet for tog, når han med sikker hånd planlægger rejser for kirkelige og humanitære organisationer her hos Unitas Rejser.

Når organisationer rejser ud med humanitære formål, foregår det ofte akut fra den ene dag til den anden og nogle gange med flere stop undervejs. Kim har arbejdet med rejser og booking af fly siden 1989, hvilket betyder, at han har et overblik over flyforbindelser og et kendskab til luftfartsselskaber, som ikke mange har. Hans erfaring gør, at han er lynhurtig til at afdække muligheder og matche kundernes behov, så de kan komme ud i verden og gøre det, de er bedst til.

En af Kims bedste rejseoplevelser var en tur til Uganda og Tanzania med et besøg i en SOS børneby, som åbnede hans øjne for, at selv i det fattigste Afrika er der folk, der sætter pris på tilværelsen. Oplevelsen gav ham en endnu større forståelse for organisationernes arbejde – og ikke mindst hans eget og vigtigheden af at finde den rette flyrejse til den rette pris. Som han siger, så har han aldrig solgt en Business Class billet hos Unitas Rejser, ”for det er ikke det, pengene skal gå til”.  

Kim studerer også andet end rejseplaner og tidstabeller, når han i sin fritid støtter op om de lokale sportshold i Silkeborg – du kan med stor sandsynlighed møde ham i håndboldhallen eller på fodboldstadionet om søndagen. 

Læs mere om Humanitarian her.