Klaus Boe Østergaard

Afdelingschef | Gruppeafdelingen

E-mail: koe@unitas.dk

Tlf.: 8723 1249

Klaus Boe Østergaard

Som afdelingschef får Klaus tingene til at fungere i gruppeafdelingen med sin imponerende evne til altid at se muligheder fremfor forhindringer. Det er ham, der har helikopterperspektivet på nye rejseprodukter, kontakter til samarbejdspartnere og ikke mindst indsigt i alle vores unikke grupperejsekunder.

Han har haft et solidt fodfæste i rejsebranchen siden 1984, og med 30 års erfaring indenfor udvikling af rejser har han en sjette sans for at se synergier og sammenhænge mellem kunder, rejsemål og segmenter her i Unitas-huset. Som han selv så metaforisk siger det, så "samler han de forskellige ingredienser i huset til én velsmagende wokret". 

Wokret eller ej, så kan der ikke sættes en finger på Klaus’ kompetente tilgang til at skabe rejser, som passer til den enkelte gruppes ønsker og behov.

Klaus kokkererer alle mulige slags rejser her på kontoret, men det er ski og pulversne, som er hans helt store passion. I det sekund han hopper i skistøvlerne, befinder han sig i sit rette element, og det er her, han kobler fra. Spørger man ind til hans bedste rejseoplevelse, vandrer hans tanker dog til de varmere luftlag i Sydafrika, hvor han sammen med frivillige fra KFUM og KFUK besøgte private afrikanere. Glæden og taknemligheden fra disse mennesker, som lever under urimelige forhold, har fået stor en plads i Klaus’ mindebank. 

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Actionrejser Storbyrejser