Marlene Holze Kusk

Rejsekonsulent | Humanitarian

E-mail: mhk@unitas.dk

Tlf.: 8723 1235

Marlene Holze Kusk

Marlene er uddannet økonomiassistent og har været i rejsebranchen siden 2005, hvor hun har jeg arbejdet med individuelle erhvevsrejser til hele verden.

Marlene elsker de udfordringer, det giver at få puslespillet til at gå op og finde den mest optimale løsning til kunden. Det er vigtigt for hende at kunne hjælpe, hvis problemer opstår. Derudover er Marlene god til at have mange bolde i luften på én gang, og hun nyder det - og dette er en god egenskab i denne branche.

Som person er Marlene glad for at rejse og opleve verden. Hun har derfor rejst meget i Europa, foruden Sri Lanka, Sydafrika, Caribien og Panama. I sær Sri Lanka og Sydafrika gjorde indtryk på Marlene, og hun beskriver sig selv værende heldig at opleve den storslående natur samt lokalbefolkningen på tæt hold.

Marlene lægger stor vægt på at bevare en positiv tilgang til tingene, hvilket ligger til grunde for hendes altid store smil og gode humør - også når hverdagen er travl. Privat bruger hun megen tid i køkkenet eller en tur i det blå med familien.

Læs mere om Humanitarian her.