Rikke Adelsbøll Østergaard

Studentermedhjælper

E-mail: stu@unitas.dk

Tlf.: 8723 1240

Rikke Adelsbøll Østergaard

Rikke er ansat som studentermedhjælper i gruppeafdelingen/Unitas Rejser, hvor hun laver diverse ad hoc opgaver til hjemmesiden, brochurer m.v. Hun har lige afsluttet 3.g Aarhus Business College i Viby J, hvor hun, udover de traditionelle fag, læste bl.a. afsætning, organisation, psykologi og virksomhedsøkonomi, hvilket har givet hende indblik og forståelse for en virksomheds opbygning, drift osv., men også den mere humanitære del.

Som så mange andre hos Unitas Rejser er Rikke meget berejst – også trods hendes unge alder. Hun nyder den årlige skitur og sommerferie med familien, og de sidste par år har budt på yderligere skiture med venner samt studie- og sprogture med skolen. Rikke har på sine 20 år stået på ski i 18 af dem, besøgt 22 forskellige lande, og så har hun været en tur rundt om jorden. Den fortrukne rejseform er, selvom hun også nyder at slappe af ved poolen, de actionfyldte af slagsen, og derfor er mange sommerferier gået med river rafting, vandreture, klatring osv. Derfor skal sabbatåret og bruges på at rejse.

Rikke har været medlem af De grønne Pigespejdere i godt 10 år, og hun har derfor indsigt i KFUM og KFUK og det frivillige arbejde. Som 13-årig fløj hun alene til Tyrkiet, hvor hun, sammen med andre piger fra korpset, skulle hjælpe med at indføre og forstå pigespejderprincippet i Tyrkiet. 

Rikke har altid nydt at være aktiv, og derfor har fritidsaktiviteterne været mange. Hun har spillet håndbold i mange år på både hyggeniveau og i 1. division, foruden fodbold, springgymnastik, dans og boksning.  Nu er styrketræning blevet hendes helt store interesse, hvilket tager en stor del af hendes fritid, og et træningsrum på hotellet er desuden et kæmpe plus i bogen, når Rikke rejser.