Værdier og etik

Højt serviceniveau er centralt for Unitas Rejser. Vi værdsætter tæt kontakt med vore kunder og sætter en ære i at opfylde selv de mest specielle ønsker og behov. Læs vores kulturbog og få et indblik i historien bag Unitas Rejser, og hvad vi står for som mennesker og som virksomhed.


Kulturbog

Unitas Rejser sikrer, at vores kunder får alle relevante oplysninger, inden vi indgår i et rejsearrangement. Unitas Rejser har udarbejdet et kriseberedskab, der sikrer, at vi til enhver tid kan håndtere kriser, der involverer vores kunder i ind- og udland.

Vi har et tillidsfuldt forhold til vores leverandører, og vi bestræber os på også at opbygge et sådant forhold til nye leverandører.

Unitas Rejser ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi tiltrækker og fastholder velkvalificerede medarbejdere med et fagligt højt niveau. Virksomheden er derfor kendetegnet ved at være en flad organisation, hvor høj kvalitet, hjælpsomhed, humor og team-spirit er i højsædet.

Unitas Rejser på studietur i Rom


CSR og bæredygtighed

Unitas Rejser har valgt at fokusere på CSR (Corporate Social Responsibility) og bæredygtighed, da vi mener, at vi som rejsebureau har et ansvar og mulighed for at bidrage til, at verdens rejsemål, med deres naturlige og menneskeskabte seværdigheder, også består i fremtiden, og at kommende generationer også får chancen for at opleve de mange unikke steder. Ikke mindst at alle mennesker behandles med respekt og ansvarlighed, på arbejdspladsen såvel som på rejsemålet. 

Læs også artiklen Sæt mere fokus på CSR i rejsebranchen